Airvia
Puhtaan ilman puolesta

Ilmanvaihdon mittaus ja säätö

Oikein säädetty ilmanvaihto on oleellinen osa asumismukavuutta. Silla varmistetaan huoneisiin riittävä ilmanvaihto, hajujen ja epäpuhtauksien poistuminen oikeita reittejä ja sisäilman kosteustasapainon säilyminen.
 
Väärin säädettynä ilmanvaihto voi aiheuttaa hajujen ja epäpuhtauksien kulkeutumista tiloista toiseen. Lisäksi ylimääräinen kosteus sisäilmassa altistaa kiinteistön rakenteet kosteusvaurioille.

Liian suureksi säädetty ilmanvaihto taas aiheuttaa helposti vetoa, kuivuutta ja erityisesti lisää energiahukkaa.

Eli siksipä oikein säädetty ilmanvaihto varmistaa osaltaan asukkaiden viihtyvyyden, rakenteiden toimivuuden ja energiatehokkuuden.

Eli jos epäilet, että ilmanvaihtosi säädöt eivät ole kunnossa tai viimeisestä säädöstä on paljon aikaa on syytä tarkistaa asia.

Suoritamme ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt tarkoilla säännöllisesti kalibroiduilla mittareilla. Säädön yhteydessä asiakas saa aina allekirjoitetun mittauspöytäkirjan, josta selviää tarkasti tehdyt mittaukset, säädöt ja muut oleelliset asiat.

 

 
 
      
      
 
Toimialueenamme mm.
Paimio, Sauvo, Kaarina, Lieto, Salo, Marttila, Tarvasjoki, Koski, Aura, Pöytyä, Kyrö, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Turku, Naantali, Raisio, Somero, Parainen, Kemiö, Rusko, Vahto, Vehmaa, Lemu, Askainen, Loimaa, Halikko.